Com en tots els plats aquesta és una versió, però els ingredients es poden variar en funció dels gsutos.
Ingredients ( per a 3 ):
2 alvocats
mig tomáquet d´amanir
6 baretes de surimi
una llauna de tonyina petita
una ceba tendre
sal
oli d´oliva verge
salsa de soja
fulles d´enciam variades
Preparació:
Posem en un bol el surimi , la ceba tendre i el tomáquet tot tallat petit.
Amanim amb una mica de salsa de soja i oli d´oliva, i a continuació afegim la polpa dels alvocats també tallada a troós petits. Barrejem tot i afegim unes gotes de llimona. Reservem fins l´hora de servir a la nevera .
Disposem les fulles d´enciam en plats individuals ( un pel amanit amb oli i soja) i muntem el timbal al centre ( amb un cercle metàlic o un troç d´ampolla de plàstic, que untarem amb oli per la part interior).
Nota: Podem substituir el surimi i la tonyina per salmó fumat, i podem decorar a sobre amb ous de salmó .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada