dimarts, 3 d’abril del 2012

Arroç amb bacallá i sobrassada


Ingredients:

arroç llarg
bacallà ( morro millor)
sobrassada
alls
oli verge d´oliva
2 bitxos


Preparació:

Bullim l´arroç tipus basmati de manera que ens quedi sec però amb el gra solt. Reservem.
El bacallà si és salat, el posem en remull seguint la forma tradicional de dessalar( 24 hores i 3 canvis d´aigua) o bé l´esqueixem i després el posem en remull canviant l´aigua un parell de cops. Amb aquesta segona manera de fer-ho reduïm el temps de desal-lat: amb 4/5 hores n´hi ha prou, i els experts diuen que queda millor.
En una paella posem a escalfar un bon raig d´oli i fem daurar els alls filetejats. A continuació incorporem el bacallà dessalat i esmicolat com si fos per la esqueixada ,els bitxos i deixem enrossir.
Afegim uns bons troços de sobrassada autèntica de porc negre  fins que es desfaci. incorporem l´arroç a tot aquest sofregit i saltejem. Us asegur-ho que esta per llepar-se els dits!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada