dilluns, 11 de juny de 2012

Amanida d´alvocat i llagostins

En aquesta época de l´any les amanides son un dels recursos més agraits i utilitzats per sol-lucionar un dinar o un sopar.
En aquesta ocasió us en proposo una que  és ideal per un dia especial on es vulgui celebrar quelcom .

Els INGREDIENTS son:

-500 gr de llagostins ( millor frescos)
-variat de fulles d´enciam
-tomáquet d´amanir ( cherris, o el tipus que més us agradi)
-ceba tendra( opcional)
-2 alvocats
-salsa rosa o cóctail.
-suc de llimona.

Preparació:

Escaldem els llagostins en aigua bullenta amb sal durant 2 minuts. Deixem refredar i treiem les clofolles.Reservem
Laminem els alvocats en lámines fines i ruixem amb el suc de la llimona.


disposem en una safata ( si voleu podeu muntar els plats individualment) un llit de fulles d´enciam, troços de tomáquet i ceba tendra. per sobre col-loqueu les lámines d´alvocat i els llagostins i amaniu amb la salsa rosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada