Avui us proposo un menú sencer, aprofitant que estic d´aniversari i tenint en compte el factor econòmic.
El primer plat serà una amanida d´alvocat i llagostins, que fa festa i és molt adequada per l´estiu.
De segon que us sembla unes costelletes de xai a la brasa, i de postres acabarem amb un pastís de llimona.
Comencem pel final.
INGREDIENTS:
Per la tarta
-Un motlle untat amb mantega i enfarinat.
-2 ous
-1 iogurt natural
-1 got de iogurt de farina
-1 got de iogurt de sucre
-1/2 got de iogurt d´oli
-1 Sobre de llevat ( uns 10 gr)
Elaboració:
Batem els ous amb el sucre, la farina, el llevat, el iogurt i l´oli. Ho treballem bé.
Ho col-loquem al motlle i enfornem durant uns 40 min., tapant el motlle amb paper d´alumini i destapant els últims 10 minuts.
Per la crema de llimona
- 70 gr de sucre
- 3 rovells d´ou
- 1 cullerada de maizena
- La raspadura d´una llimona
- El suc de la llimona
Elaboració:
Batem els rovells i el sucre fins que faci una mica d´escuma, afegim el suc de llimona, la raspadura i la maizena. ho coem al bany maria fins que comenci a espessir. Deixem refredar una mica .
Finalment escampem uniformement la crema de llimona sobre el pa de pessic i llest per servir.
que rico! ahora con las calores el limon siempre sienta bien. Saludos
ResponElimina